Ministry of Dresses

Prachtige nieuwe jurken, eventueel op maat gemaakt, voor max € 899,-!

Ministry of Dresses is gevestigd in een sfeervol romantisch pand in Maassluis en verkoopt prachtige trouwjurken nooit duurder dan € 899,-. De jurken zijn uiteraard nieuw! Wij gebruiken geen goedkope stoffen, maar prachtige stoffen van een uitstekende kwaliteit. De jurken zijn net zo mooi als de jurken van de bekende merken. Bij de duurdere merken betaal je voor de marketing, een duur winkelpand en personeel, bij Ministry of Dresses betaal je voor de jurk, zo simpel is het!

Hangt je droomjurk er niet tussen of wil je een andere maat of kleur? Geen probleem, wij kunnen alles op maat en naar eigen wens/ontwerp maken. Voor het vermaakwerk is een coupeuse aanwezig met 40 jaar ervaring in de bruidsmode. Uiteraard mogen jullie uitstekende service verwachten!

In de winkel vind je de stoffen die wij voor de jurken (kunnen) gebruiken en een boek met veel voorbeelden van jurken die te bestellen zijn. En natuurlijk nooit duurder dan € 899,-.

Naast de verkoop van jurken verkoop ik ook bruidsmeisjeskleding, jurken voor vriendinnen en moeders, pumps, sluiers, accessoires en trouwartikelen zoals taarttoppers, lampionnen, photobooth snorretjes/mondjes en ringkussentjes.

Voor de collectie en acties verwijs ik je naar de website en Facebook.

Bel of mail gerust om een (pas)afspraak te maken, de koffie/thee en drankjes staan klaar!

Bezoek websiteMinistry of Dresses


ministry-of-dresses - - .
Adres

  • Adres: Noordvliet 37d
    3142 CJ, Maassluis

  • Telefoon: 06-24605597

Onze locatie: